Componenta 2. JUSTITIE SOCIALA - Subcomponenta 2.2 Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii din programul Fondul ONG - Runda 2

Data de inceput pentru cererea de finantare : 2014-08-12, 15:50
Data de sfarsit pentru cererea de finantare : 2014-10-13, 16:00
Descriere

Obiectivul general al Componentei JUSTITIE SOCIALA este de a contribui la combaterea excluziunii sociale si reducerea disparitatilor din cadrul societatii si dintre diversele grupuri din societate. Componenta vizeaza in special actiuni care demonstreaza rezultate masurabile in ceea ce priveste combaterea saraciei si a inegalitatilor sociale.

Obiectivul specific al Subcomponentei Combaterea inegalitatilor sociale, saraciei si excluziunii este de a genera schimbari la nivel de sistem pentru a combate inegalitatile sociale, de a propune masuri pentru a combate saracia si pentru a adresa cauzele excluziunii sociale, conducand la un mediu mai just din punct de vedere social si la luarea unor decizii esentiale pentru a obtine justitia sociala.

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa consultati Ghidul Solicitantilor si anexele acestuia:

Pentru o constructie solida a cererii de finantare, va rugam sa aveti in vedere si documentele necesare in perioada de contractare. Acestea pot fi consultate AICI.